La teva impremta de confiança

Tenim solucions que s’adapten a les necessitats de cada sector

A Arts Gràfiques Cantalozella busquem la millor solució per cada negoci, adaptant-nos a les seves necessitats i creant els formats que més els convenen. Els nostres professionals t’aconsellaran per obtenir un resultat excel·lent.

Qualitat

A Cantalozella treballem amb els millors materials per tal de poder-vos oferir una qualitat excel·lent en tots els vostres productes. L’equip està especialitzat a fi de garantir que el producte final respongui a les exigències de qualitat.

Experiència

Comptem amb més de 100 anys d’experiència en el sector de la impremta i les arts gràfiques a Santa Coloma de Farners. Tot i això, la nostra formació constant ens ajuda a estar al dia de les últimes novetats.

Humans

Cantalozella destaca pel seu tracte humà i proper. Tant si és online com presencial, ens agrada conèixer els nostres clients i assessorar-los per tal d’aconseguir que sentin el producte com a seu.

Sobre nosaltres

Arts Gràfiques Cantalozella va néixer l’any 1918 a Santa Coloma de Farners (Girona). Des de llavors, ha estat una empresa familiar que, a través de 4 generacions, s’ha dedicat exclusivament a les arts gràfiques.

La nostra experiència en el sector ens permet assessorar els nostres clients i oferir-los diferents propostes, buscant sempre la millor qualitat en tot el que fem.

Isabel Puig Cantalozella
Albert Puig Cantalozella
Josep Maria Puig Vendrell

Ens agrada escoltar els clients, entendre el seu projecte i crear productes que els identifiquin com a empresa, associació o entitat.

Estem ubicats a Santa Coloma de Farners, però donem servei a qualsevol comarca, la distància no és un impediment. La nostra comunicació pot ser presencial i online, ja que prioritzem sempre la màxima comoditat del client.

LOREM